O nás
Naše Piti Piti Pavlova vzniká jako projekt dvou lidí, kteří po 28 letech odešli ze svých prací a rozhodli se pro výrobnu cukrovinek a pro cukrový bar. Pečujeme o skupinky klientů - někomu pečeme Pavlovy, dalším klientům připravujeme vánoční nebo velikonoční krabičky. Vytváříme mini dezerty na narozeniny a různé oslavy, voláme, že "bude Valentýn", zkrátka pěstujeme blízké vztahy a milujeme, když se k nám vracíte.
Na Smetanově ulici 1 jsme si v Brně pronajali malý bar, částečně ho přebudovali a otevřeli jako bar CUKROVÝ - i když cukr rádi a často vynecháváme! Výrobnu a stěžejní část klientely máme také ve středních Čechách, kde si v Přestavlkách vyzvedáváte objednané. Jsme tedy pro Vás jak na Moravě, tak v Čechách.
A abychom Vám napověděli k čemu jsme náš prostor cukrového baru v Brně nacítili jako báječný:
- Pronájem cukrového baru za účelem komorních pracovních sezení, malých oslav narozenin, setkání přátel v počtu max. 20 osob, v létě za tímto účelem poskytujeme i předzahrádku s krásným a pohodlným sezením
- Pavlova s sebou do krabice – stačí zavolat nebo poslat objednávku, ozveme se s potvrzením a pustíme se do práce
- Ovocný trifle s sebou – překrásná a lahodná varianta dezertu položeného středem stolu, servírovaného ve skle s miskami a velkou lžící
- Pracovní setkání nebo Vaše jazyková hodina
- Sladký raut - nabídka koláčů, ovocných pohárů, triflů a Pavlov, prostě krásné 2-3 hodiny u voňavé kávy
- Objednávky velikonočních krabic a výborného vánočního cukroví - Morava i Čechy
- A JAK VZNIKL NÁŠ NÁZEV?
Piti Piti Pa ( navíc všichni znáte ten nádherně ztřeštěný film ) je taneční "krok". Něco jako "Svižně, svižně...v souladu", a protože krásně vystihuje naši energii, spojili jsme ho se jménem ruské primabaleríny, po které byl pojmenován jeden z nejlahodnějších dezertů na světě - "PAVLOVA". A vznikl název Piti Piti Pavlova, který má svou ochrannou známku.

Jmenuji se Petra Sternbergová, vystudovala jsem v Praze religionistiku na UK. 28 let jsem pracovala v rodinné firmě Zámek Jemniště, kterou jsem spoluvybudovala a kde můj odkaz ponesou mé děti. Celý život jsem ve spojení s různými, báječnými klienty. 10 let jsem pracovala pro zahraniční svatební klientelu, dalších 18 se točilo kolem barokního zámku, kde bylo třeba vybavit apartmány, restauraci, kavárnu a zkultivovat a zkrášlit 15ha zámecký park. Pak se přidala bourárna na zvěřinu a vlastní zvěřinové výrobky a moje práce se střídavě vracela ke spolupráci s interiérovou a parkovou architektkou, grafičkou, řezníkem, gastronomy atd.
Jmenuji se Karel Čapka, vystudoval jsem v Brně ekonomii a řízení průmyslu na VÚT. 28 let jsem pracoval ve výrobní firmě Sára s.r.o., kde jsem působil jako výrobní ředitel a vedl tým 15-20 zaměstnanců. Výroba se týkala podpory prodeje, z větší části šlo o komplexní zakázkovou výrobu.
Naším společným záměrem je vedle cukrového baru Piti Piti Pavlova také výrobna studené kuchyně a cukrářských výrobků ve středních Čechách – proto se naše klientela nachází jak v Čechách, tak na Moravě.